Hei!

Haluatko tehdä vaikutuksen ja vakuuttaa tulevat asiakkaasi graafisella yritysilmeellä? Minulla on kokemus  ja kyky suunnitella graafinen kivijalka brändillesi. Sellainen, jonka tunnelma on edustamasi yrityksen koti.

~
LUE LISÄÄ

Yritysilme, logo, esite, nettisivut…tai jotain muuta?

Graafinen ilme on uskottava, kun se on sitä kaikkialla, jokaisessa kohtaamisessa asiakkaiden ja yrityksesi välillä. Studio Obrasta saat laajan kirjon palveluita. Teen samalla intohimolla ja ammattitaidolla niin pienet kuin mittavammatkin toimeksiannot. Kerro minulle yrityksestä, jota edustat. Nappaan pian kiinni olennaiseen ja ratkaisen, miten sitä parhaiten graafisella ilmeellä tuetaan ja rakennetaan. Minulla on vahva visuaalinen silmä ja kyky tiivistää viestit puhuttelevaksi ilmeeksi. Laaja verkostoni mahdollistaa myös suurien toimeksiantojen vastaanottamisen ja niiden toteuttamisen järkevässä aikataulussa.

~

GRAAFISET ILMEET

Suunnittelen yrityksellesi mieliinpainuvan ja erottuvan yritysilmeen. Yksilölliset logot, liikemerkit  ja muut graafiset elementit sekä värimaailma, toimivat perustana yrityksesi näkyvyydelle kaikissa kanavissa.

PRINTTIMATERIAALIT

Saat kauttani kaikki työvälineet yrityksesi näkyvyyden tueksi: esim. käyntikortit, ilmoitukset, lehdet, julisteet, esitteet, vuosikertomukset, roll-upit, auto- ja näyteikkunateippaukset sekä tuotepakkaukset.

NETTISIVUJEN SUUNNITTELU

Räätälöin yrityksellesi yksilöllisen verkkosivujen ulkoasun ja toimivan käyttöliittymän. Uusi sivustosi skaalautuu responsiivisesti myös mobiililaitteisiin. Verkostoni kautta saat myös tekstit, optimoinnin, kävijäseurannan, sekä alustan, jonka kautta sisältö on helposti ylläpidettävissä.

Studio Obra

Olen graafinen suunnittelija ja Studio Obran perustaja Päivi Hänninen. Studio Obra sai kymmenen vuotta sitten nimensä Madridissa viettämieni vuosien ansiosta. Obra tulee espanjankielen sanasta taideteos. Taide on tiedon ja tunteen välittämistä. Graafisen suunnittelun keinoin pystyn välittämään molempia, vaikka tavoitteet arkipäivässä ovatkin toiset – sinun yrityksesi tavoitteet.

Testimoniaalit

“Päivillä on kyky kuunnella asiakasta! Hän todella mietti firman koko ilmettä ja brändiä, ei vain yksittäistä tehtävää. Haastattelemalla ja kuuntelemalla hän löytää asiakkaalleen tärkeät jutut, jotka osaa visualisoida. Hänellä on erittäin hyvä kokonaisnäkemys, jolloin kaikki tuotteet pysyvät hyvin linjassa.”

Auli Malimaa

Iloversum

”Päivin kanssa työt etenevät aina hyvin mutkattomasti. Aikataulut ja kustannusarviot pitävät ja töitä tehdään silloin kun on tarve - kellonaikaan katsomatta. Joustavuus, mutkattomuus ja idearikkaus ovat olleet Bravuralle tärkeitä asioita. Päivi ymmärtää tosi nopeasti, minkälaista ratkaisua asiakkaan tarpeisiin olemme kulloinkin hakemassa.”

Tiina Olkkonen

Viestintätoimisto Bravura

Graafiset kuviot-blogissa

Lue viimeisimmät artikkelit.

~
17.8.2016
VIISI VINKKIÄ YRITYSILMEEN TILAAJALLE

Kun valitset sopivaa tahoa toteuttamaan yrityksesi graafista ilmettä, kysele verkostossasi olevilta onnistuneen yritysilmeen omaavilta yrityksiltä, ketä suunnittelijaa he ovat käyttäneet. Vertaile myös eri suunnittelijoiden kädenjälkeä verkossa ja mietti, mikä ilmaisutapa olisi omalle yrityksellesi sopivin.

LUE LISÄÄ...
4.8.2016
BLOGIKIRJOITUS

Tervetuloa lukemaan blogiani! Mietin pitkään tämän blogin perustamista ja itse tapaa jolla voisin lähestyä lukijoitani siten, että kirjoituksistani olisi iloa ja hyötyä niille, jotka ovat tekemisissä  yritys- tai muun toiminnan puitteissa, visuaalisen markkinointiviestinnän kanssa.

LUE LISÄÄ...
15.7.2016
BLOGIKIRJOITUS

Suunnittelen kaikki työvälineet yrityksesi näkyvyyden tueksi: esim. käyntikortit, ilmoitukset, lehdet, julisteet, esitteet, vuosikertomukset, roll-upit, auto- ja näyteikkunateippaukset sekä tuotepakkaukset.

LUE LISÄÄ...
2.7.2016
BLOGIKIRJOITUS

Suunnittelen kaikki työvälineet yrityksesi näkyvyyden tueksi: esim. käyntikortit, ilmoitukset, lehdet, julisteet, esitteet, vuosikertomukset, roll-upit, auto- ja näyteikkunateippaukset sekä tuotepakkaukset.

LUE LISÄÄ...

Portfolio

Alla muutamia poimintoja töistäni.

~
LATAA LISÄÄ

Ota yhteyttä!

p. 0400 286 462 , studio(miukumauku)obra.fi